21.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportSadolini spordihoone pälvis EOK tunnustuse

Sadolini spordihoone pälvis EOK tunnustuse

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee tunnustab maakonna spordiliitude ettepanekul igas maakonnas ühte multifunktsionaalset spordihoonet, mis saab järgnevaks kümneks aastaks aunimetuse „EOK poolt tunnustatud spordikeskus”. Rapla maakonnas pälvis selle tunnustuse Sadolini spordihoone, mis asub Raplas.

Varem on siinsetest spordihoonetest pälvinud sama tunnustuse Valtu spordimaja. Sadolini spordihoone juhataja Toomas Jaaniste ütles, et samamoodi nagu Valtus paigaldatakse ka Sadolini spordihoone seinale plaat, mis annab külastajatele teada, et tegemist on EOK poolt tunnustatud asutusega. Mingeid muid ülesandeid ega kohustusi selle tunnustusega tema sõnul ei kaasne.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare