2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
UudisedHaridusminister külastas Raplamaa lasteasutusi

Haridusminister külastas Raplamaa lasteasutusi

Täna külastas maakonda haridus- ja teadusminister Liina Kersna seoses kavandatavate muudatustega alushariduse seaduses. „Ma tahtsin alushariduse seaduse kontekstis külastada erinevaid lasteaedu ja -hoide. Alustasin Raplamaast,” ütles Kersna.
Minister külastas täna Kohila lasteaeda Sipsik ja Janne lastehoidu Raplas, et rääkida muredest ja rõõmudest. Pärast Janne Liidiku lastehoiu külastust ütles minister Raplamaa Sõnumitele: „Janne on lastehoidu pidanud juba pikka aega, tal on suured kogemused. Ta teeb seda tööd väga teadlikult ja oskuslikult ja seda me tahame ka oma seadusemuudatusega. Kui lapsevanem viib oma lapse lastehoidu, siis ta võib olla kindel, et laps on professionaalselt ja kenasti hoitud.”

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
22. jaan. 2022 07:24

Ei tea kas tõi ka neid ülikalleid teste mille tuttavalt riigi raha eest ostis.

Kõik uudised
Kuulutused