-2.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportLauatennise seeriavõistlusel peeti neljas etapp

Lauatennise seeriavõistlusel peeti neljas etapp

Lauatennise seeriavõistlusel peeti hooaja neljas etapp, mille võitis Liisi Vellner. Peresiseses finaalis alistas ta tulemusega 3:1 Allar Vellneri.
Hooaja neljas etapp kandis Rapla etapi nime ning see peeti Valtu spordimajas Aavo Bollvergi toetusel ja kaasabil. Kokku võttis Rapla etapist osa 43 lauatennisisti. Liisi Vellner, neiupõlvenimega Koit, tegi mitmeid aastaid tagasi Raplamaa võistlustel puhta töö. Ka seekord ei leidunud talle väärilist vastast. Liisi Vellner võitis üldarvestuses ning loomulikult ka naiste arvestuses. Seal järgnesid talle Marika Kotka teise ja Amanda Hallik kolmandana.
Meeste seas tuli esimeseks finaalis kaotanud Allar Vellner. Teine oli Jan-Erik Nermann ja kolmas Urmas Sinisalu. Nelja etapi järel hoiab esikohta Allan Salla, kes on siiamaani kogunud 238 punkti. Kalju Kaldal on teisena 213 ning Allar Oviiril kolmandana 201 punkti. Naiste seas hoiab esikohta Marika Kotka 171 punktiga. Amanda Hallik on teine (159) ja Aili Kuldkepp kolmas (125).
Hooaeg koosneb seitsmest etapist. Järgmine neist peetakse Kohila SK auhindadele praeguste plaanide järgi 19. veebruaril.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare