8.3 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
19. jaanuaril teatati, et täpselt tuvastamata ajal tungiti suvilasse. Täpne kahju on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Teele kukkunud puud
19. jaanuaril eemaldasid päästjad teele kukkunud ja liikluse sulgenud puu Kohila vallas Vilivere külas.
25. jaanuaril käisid päästjad eemaldamas kahel korral tuule tõttu teele kukkunud puid Märjamaa vallas Rangu külas ning Kõrtsuotsa külas.

Keskkonnaohtlik lõke
19. jaanuaril kell 18.34 helistas häirekeskusesse inimene, kes nägi Rapla vallas Arankülas üle põllu tulekuma, justkui põleks maja. Päästemeeskond tuvastas suure lõkke, mis oli süüdatud diisliga ning milles põlesid mööbel, autoosad ja muu keskkonnaohtlik materjal.

Sõidukid kraavis
21. jaanuaril kella 7.33 ajal sõitis Märjamaa vallas Lümandu külas kraavi koolibuss. Buss oli püüdnud teele langenud puust mööda põigata ning sõitis seetõttu kraavi. Lapsed jäid terveks ja buss ratastele. Päästjad eemaldasid puu teelt ning aitasid bussi tagasi tee peale.
25. jaanuaril kell 7.14 said päästjad teate, et Kohila vallas Urge külas on auto kraavi sõitnud. Päästjad tõmbasid külili kraavis olnud auto tagasi ratastele ning eemaldasid süttimisohu. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Hoiukast hakkas suitsema
22. jaanuaril kell 2.44 teavitati häirekeskust, et Järvakandi alevis Nõlva tänaval on tuppa imbunud suits, kuid suitsu tekkekohta inimesed täpsustada ei osanud. Päästjad tuvastasid süvistatud halogeenvalgustile liiga lähedale paigaldatud kangast hoiukasti, mis valgusti kuumuse tõttu oli suitsema hakanud. Päästjad võtsid laevalgusti alla ning jälgisid jahtumisprotsessi. Õnneks olid majapidamises olemas suitsu- ja vinguandurid, mis õnnetusest juba varajases staadiumis märku andsid.

Veoauto järelhaagis süttis põlema
25. jaanuaril kell 8.35 teavitati päästjaid, et Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 73. kilomeetril on põlema süttinud veoauto järelhaagis, millel lastiks plastgraanulid. Tõenäoliselt rehvist alguse saanud põleng likvideeriti kell 8.51. Liiklus oli sündmuskohal osaliselt häiritud.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised