10.5 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Päästeteated – 31. jaanuar

Laupäeval, 29. jaanuaril kell 16.00 kiirustasid päästjad Aespa alevikku, kus teataja sõnutsi ulatub elumaja korstnast välja leek. Kohale saabunud päästemeeskond tuvastas mitu aastat puhastamata korstnas tugeva tahmapõlengu. Päästjad kustutasid põlengu ning keelasid küttekolde kasutamise kuni korstnapühkija on ära käinud ning küttesüsteemid ära puhastanud.

Laupäeval, 29. jaanuaril reageerisid päästjad mitmel korral tormi poolt põhjustatud väljakutsele. Sõidukeid käidi lumavangist välja aitamas Vängla külas, Riidaku külas, Päärdu külas, Lalli külas ja Urge külas. Hageri külas oli kinni korraga 25 autot, Vändra-Lokuta-Lelle maanteel oli hädas kümmekond autot.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised