spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
KultuurLauljad ja tantsijad valmistuvad pidudeks

Lauljad ja tantsijad valmistuvad pidudeks

Ettevalmistused laulu- ja tantsupidudeks käivad. See puudutab nii tänavust maakondlikku pidu kui ka järgmisel aastal toimuvat noorte laulu- ja tantsupidu, mille tarvis oli jaanuari lõpuni avatud veel teine ja ühtlasi viimane registreerimisvoor.

Kokku on Eestis registreerunud 873 koori ja orkestrit, 793 rahvatantsu- ja võimlemisrühma ning 105 rahvamuusikakollektiivi. Need arvud ei ole päris lõplikud, kuna väliskollektiivide registreerumine veel kestab, Tallinna ja Harjumaa 1.-2. klassi tantsurühmade registreerimine toimub septembrikuus ning kõigil kollektiividel on oma andmeid võimalik korrigeerida kuni 15. oktoobrini.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused