spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
UudisedPolitsei aastakokkuvõte: kui hinnad tõusevad, kasvab varguste arv

Politsei aastakokkuvõte: kui hinnad tõusevad, kasvab varguste arv

Lähisuhtevägivalda ja vargusi registreeriti möödunud aastal varasemast rohkem, alkoholiga seotud väljakutseid ja avaliku korra raskeid rikkumisi aga vähem. Möödunud aasta võttis kokku Kesk-Eesti politseijaoskonna juht Janno Ruus.

Nii nagu teisteski riigiasutustes, algas aasta politsei- ja piirivalveametile Raplamaal ümberkorraldustega. Tööd alustas Kesk-Eesti politseijaoskond, mis loodi Rapla ja Paide politseijaoskonna baasil.

Ruus tegi Raplamaa Sõnumitele ülevaate 2021. aastast. Möödunud aastal sai politsei keskmiselt kuus väljakutset päevas. Seda oli 15% vähem kui varasemal aastal. Terve aasta peale sai politsei seega rohkem kui 2000 väljakutset. Neist ligi pool olid aegkriitilised ehk väljakutsed, kus oli ohus inimese elu, tervis või vara.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused