23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedRaplas olid terved külad mitu päeva lumevangis

Raplas olid terved külad mitu päeva lumevangis

Nädalavahetusel, peamiselt 29. jaanuari õhtul-öösel sadas maha suur hulk lund, mis jättis inimesed mitmel pool lumevangi. Teatud aja võib ju eriolukorras lumelõksus olemine olla ootuspärane, aga mingist hetkest muutus olukord osa Rapla valla piirkondade jaoks absurdseks. Vallavanem tunnistab probleemi, teedespetsialist peab olukorda normaalseks.

Raplamaa Sõnumiteni jõudsid mitmed vihjed selle kohta, kui lume lükkamata jätmine oli tõepoolest huvitavalt jabur. Näiteks teavitas üks eramaja omanik, et tema naabril puhastati sissesõidutee, aga temal mitte. Kodilas aga lükati puhtaks peaaegu kõik teed peale kolme tänava. Olukord oli muutumata püsinud rohkem kui ööpäeva, enne kui lõpuks need kolm tänavat puhtaks said. Selleks, et lumesahk tuleks, oli vaja ise sahamehega ühendust võtta.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
3. veebr. 2022 06:42

Rapla talvehoolduse hädades on suuresti süüdi eelmine koalitsioon kes unustas õigel ajal uue hanke teha ja nüüd tehti siis uus keset hooaega mille tähtaeg lõppes minu teada alles24.jaanuaril!

Alar
3. veebr. 2022 07:50
Vasta  külamees

Külamees päris täpselt ei tea, aga seletab kõvasti. See pole esimest korda ega jää nähtavasti ka viimaseks. Kopin siia ühe kommentaari FB lehelt Minu kodu Rapla vald:

Süüvides sügavamalt riigihangete registrisse, tuli välja, et hange Rapla valla teede ja tänavate talihooldus 2021-2024 lõppes novembris 2021 lepinguta ja hankega tegeleb praegu Läbivaatamise eest vastutav organ
Ametlik nimetus: Riigihangete vaidlustuskomisjon https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:614164-2021:TEXT:ET:HTML