12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
UudisedReformierakonna piirkondlikuks esimeheks valiti Kalle Toomet

Reformierakonna piirkondlikuks esimeheks valiti Kalle Toomet

Reformierakonna Rapla piirkond kogunes teisipäeval, 25. jaanuaril üldkogule, kus valiti piirkonnale esimees ning uus juhatus. Esimehena jätkab juba varem samal positsioonil olnud Kalle Toomet, kes on ühtlasi ka Rapla vallavolikogu esimees.

Varem oli juhatuse koosseis seitsmeliikmeline, kuid nüüd on seal kuus liiget. Lisaks Toometile kuuluvad uude juhatusse Ilvi Pere, Ain Täpsi, Doris Lisett Rudnevs, Màris Rudnevs ja Margot Sarv. Nendest uued liikmed on Doris Lisett Rudnevs ja Margot Sarv. Piirkonna juhiks valitud Kalle Toomet tänas eelmist piirkonna juhatust tehtud töö eest ning soovis vastvalitud juhatusele edu ja aktiivsust.

“Tänan piirkonna liikmeid usalduse eest. Oleme taas üle nelja aasta Raplas koalitsioonis. Meil on hea võimalus tänastele ja tulevastele Raplamaa kodanikele luua head elukeskkonda,“ sõnas Kalle Toomet.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused