12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
KultuurTiigriaastaks valmisid kaitsvad talismanid

Tiigriaastaks valmisid kaitsvad talismanid

1. veebruaril algas Hiina kalendri järgi tiigriaasta, täpsemalt musta veetiigri aasta, mis kestab kuni järgmise aasta 21. jaanuarini. Kehtna raamatukogus pöörati tiigriaasta saabumisele tähelepanu juba varakult.

Raamatukogu uksest sisse minnes ootas lugejaid juba enne jaanuari keskpaika stend, millel mõned tiigrit kujutavad esemed ja raamatukogust pärit raamatud, mis räägivad kas teaduslikus või ilukirjanduslikus võtmes tiigritest (või on pealkiri tiigriga seotud). Näiteks on seal teosed Daan Remmerts de Vries “Tiigrisaar”, Kate DiCamillo „Tiiger virgub”, Donald Bisset „Kõnelused tiigriga” ja Jim Corbett „Inimesesööjad”. Miks mitte võtta sel aastal ette ja lugeda läbi võimalikult palju raamatuid, mis räägivad tiigritest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused