spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedAasta vabatahtlik Marika Jahilo: Inimene peab saama end realiseerida

Aasta vabatahtlik Marika Jahilo: Inimene peab saama end realiseerida

Viliveres elav Marika Jahilo on viimastel aastatel silma paistnud eelkõige Kohila paberivabriku elule puhujana. Tema vabatahtlik panus aga Kohilaga ei piirdu ja seda on märgatud. Marika Jahilo pälvis väärika tunnustuse ning on aasta vabatahtlik 2021.

Paar aastat tagasi otsustas Marika palgatöö lõpetada, et pühenduda õppimisele. Nimelt õpib ta Tallinna Ülikooli andragoogika eriala kolmandal kursusel. Andragoogikat õppides armus ta oma erialasse ning lõi kursusekaaslastega tugevad sidemed. Eelmisel suvel korraldati ühised suvepäevad ja Marika osalusel pandi alus Eesti Andragoogide Liidule, millesarnast varem lihtsalt ei olnud. „Erialaliidu käivitamine nõudis tunde pühendumist, arutelusid ja organiseerimist,” kirjutas Marika abikaasa Peep Jahilo teda vabatahtlike tunnustamisele nomineerides.
Paralleelselt andragoogikaalase tegevusega aitas Marika korraldada Kohilas kahte rahvusvahelist kunstisümpoosioni – TAKKK Keskkonnakunsti sümpoosioni ja keraamikasümpoosioni. Marika panustas mõlema sündmuse õnnestumisse vabatahtlikuna, korraldades meediakajastust, suhtekorraldust ning aidates kõikvõimalike jooksvate asjadega. Näiteks viis ta läbi ekskursioone, korraldas kohviku, kostitas kunstnikke oma kodus ja palju muud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused