-0.1 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportMattias Reinaas on kahekordne täiskasvanute maailmameister

Mattias Reinaas on kahekordne täiskasvanute maailmameister

Jetisportlane Mattias Reinaas kindlustas 2021. aasta septembris oma esimesed kaks maailmameistritiitlit täiskasvanute arvestuses. Värskelt kümnendasse klassi astunud 17-aastase noormehe jaoks ei olnud see just paha saavutus. Kohilast sirgunud noor talent kinnitas sellega enda kohta nii jetimaailma tipus kui ka Eesti veemotospordis.

Need tulemused ei jäänud märkamata ka alaliidule. Eesti Veemoto Liidu korraldatud hiljutisel galaõhtul pärjati Reinaas 2021. aasta Eesti parima jetisportlase tiitliga. Selle tagasid talle Itaalias toimunud maailmameistrivõistlustel võidetud tiitlid kahes võistlusklassis – SKI GP2 ja SKI GP3. Lisaks saavutas ta SKI GP2 klassis Euroopa meistri tiitli ning hulgaliselt esikohti Eesti, Läti ja Balti meistrivõistlustelt.
Reinaas ütles intervjuus Raplamaa Sõnumitele, et aasta parima jetisportlase tiitli pälvimine oli tema jaoks suur au. “Olen seda jahtinud varemgi, kuid kahjuks pole õnnestunud võita. Minu jaoks tähendab see palju, sest aega ja vaeva on selle nimel nähtud. Igal juhul on mul selle üle hea meel,” sõnas Reinaas.

MK-sarja lõpp Tais
Tema viimane suurem võistlus oli maailmakarikasarja etapp Pattaya keskuses Tais. Tegemist oli hooaja viimase etapiga, mis tavaliselt toimub vana aasta lõpus või vahetult uue alguses. Koroona tõttu lükati see tänavu jaanuari keskpaika. Pattaya on Reinaasa jaoks tuttav keskkond, sest ta käis seal võistlemas juba noorteklassis. Seekord ei olnud kaalul rohkem ega vähem kui MK-sarja üldvõit kahes võistlusklassis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare