-0.6 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedAasta noorsootöötaja on Tessi Ilustrumm

Aasta noorsootöötaja on Tessi Ilustrumm

Eile, 8. veebruaril, tunnustasid Haridus- ja Teadusministeerium ning Haridus- ja Noorteamet eelmise aasta silmapaistvamaid noorsootöö valdkonnas tegevaid inimesi ja organisatsioone.

Rakett 69 Teadusstuudiotes toimunud “Noorte heaks tänu” galal tõsteti esile noorsotöösse panustanud ja valdkonda edendanud inimesi ning mõjukaid algatusi nii kohalikul, üleriigilisel kui rahvusvahelisel tasandil.

Noortevaldkonna katusorganisatsioonide, Haridus- ja Noorteameti ning Haridus- ja Teadusministeeriumi esindajate põhjaliku hindamise tulemusena selgusid noortevaldkonna aasta silmapaistvamad tegijad 13 kategoorias.

Aasta noorsootöötajaks valiti Tessi Ilustrumm, Kohila Avatud Noortekeskuse juhataja. Ilustrumm on noortevaldkonnas töötanud ligi seitse aastat. Oma töös panustab ta südamega piirkonna noorte heaolule ja neile pakutavate võimaluste laiendamisele. Ta on aidanud algatada nii kohalikke projekte kui panustanud üleriigilistesse arendustesse nii noorteinfo kui  rahvusvahelise noorsootöö osas.

Galat juhtinud Mait Jooritsa küsimusele, et millistesse võrgustikesse ta kuulub, vastas Ilustrumm, et lihtsam on öelda, millistesse ta veel ei kuulu. Erinevatese võrgustikesse kuulumine on Ilustrummi jaoks aga oluline, kuna ta tunneb, et mida suurem võrgustik noorte ümber on, seda paremini saab neile toeks olla. Tema jaoks on oluline ka ennast erinevatel teemadel harida ja üheks oluliseks valdkonnaks, mida ta ka noortele edasi õpetab, on rahatarkus. Ilustrumm usub, et kui osata rahaga targalt toimetada, avaneb ka palju uksi ja uusi võimalusi.

Kategoorias “Aasta noortesõbralik kohalik omavalitsus” olid nominentide seas esidatud ka Kohila ja Kehtna vald.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare