spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportRapla midagi juhuse hooleks ei jätnud, Läti Ülikool alistati 31 punktiga

Rapla midagi juhuse hooleks ei jätnud, Läti Ülikool alistati 31 punktiga

Avis Utilitas Rapla pidas teise järjestikuse kohtumise Lätis kui pühapäeval, 13. veebruaril sõideti külla Läti Ülikoolile. Terve mäng ning eriti teine poolaeg kulges Rapla selgel domineerimisel. Kordagi ei tekkinud võitjas kahtlust ning lõpuks olid Avis Utilitas Rapla võidunumbrid 92:61. Rapla resultatiivseimana tõi Jaron Martin 22 punkti.

Algviisikud:
Läti Ülikool: Ricards Vitolskis, Reinis Avotins, Eduards Avotins, Alberts Putans, Davids Viksne
Avis Utilitas Rapla: Jaron Martin, Demajeo Wiggins, Darryl Tucker Jr, Martin Paasoja, Sven Kaldre

Avis Utilitas Rapla leidis end mängu alguses kiiresti tagaajajarollis. Läti Ülikool läks esmalt juhtima 7:2 ning seejärel 13:5. Küll aga kulges suur osa mänguajast skoorivaeselt. Kui korvid jälle tulema hakkasid, siis langesid pallid Läti Ülikooli korvi. Jaron Martini kahe tabava vabaviske järel oli seis juba 13:13. Edasi tuli punkte juurde juba mõlemale poolele ning esimene veerandaeg jõudis lõpule viigiseisul 21:21.

Lühikese pausi järel jätkus võrdne mäng, kuigi kergelt asus domineerima Rapla. Meeskonna veduriks oli Darryl Tucker Jr, kes sai esimese Rapla mängijana täis kümme punkti. Küll aga oli kerge ohumärk see, et teisel veerandajal teenis ta juba kolmanda isikliku vea ning Lluis Riera võttis ta pingile puhkama. Esimese poolaja lõpp kuulus juba selgelt Raplale. Kuigi Jaron Martini viimase sekundi kaugvise sisse ei läinud, siis esimese poolaja järel olid Rapla edunumbrid ikkagi veenvad 40:29. Kõnekas oli see, et Läti Ülikool viskas teisel veerandajal kõigest kaheksa punkti.

Kolmas veerandaeg algas samamoodi nagu teine lõppes. Esimese kahe minutiga tegi Rapla 7:0 vahespurdi ja kindlustas eduseisu veelgi. Kiiresti sai selgeks, et kui midagi radikaalset ei juhtu, siis sõidab Avis Utilitas Rapla tagasi Eestisse võitjana. Mängu domineerimine käis käest kätte ning kord oli peal Läti Ülikool ja siis jälle Rapla. Siiski püsis külalismeeskonna eduseis suuremana kui kümme punkti. Enne viimast veerandaega olid Rapla edunumbrid 68:47. Sealjuures tõi Jaron Martin kolmanda veerandaja viimase neljakümne sekundiga viis punkti.

Läti Ülikooli kõik katsed kaotusseisu vähendada jooksid liiva. Selle asemel kasvas vahe aina suuremaks. Viis minutit enne lõppu võis üsna kindlalt öelda, et Rapla on selle kohtumise võitnud. Skoor oli siis 80:55. Mänguaega teenisid ka Kardo Kilk ja Kaarel Välb, kes kolme esimese veerandaja jooksul väljakule ei pääsenud. Suuremate vahejuhtumiteta veeres kohtumine lõpusireenini ning Avis Utilitas Rapla võidunumbrid olid lõpuks 92:61.

Nagu eelnevalt sai välja toodud, siis Rapla resultatiivseim mängija oli Jaron Martin, kes viskas 22 punkti ja andis 7 resultatiivset söötu. Darryl Tucker Jr toetas oma meeskonda 20 punktiga. Lisaks võttis ta 14 lauapalli. Läti Ülikooli poolelt tegi enim skoori Reinis Avotins, kelle kontosse jäi 13 punkti.

Rapla jaoks oli tegemist Paf Eesti-Läti korvpalliliiga käesoleva hooaja kaheksateistkümnenda mänguga. Nendest on tabelisse kirjutatud üheksa võitu ja üheksa kaotust. Neljateistkümne meeskonna konkurentsis annab see liigatabelis kaheksanda koha.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused