spot_img
-1.7 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedKehtna vabatahtlikud päästjad tähistasid sünnipäeva uue autoga

Kehtna vabatahtlikud päästjad tähistasid sünnipäeva uue autoga

Täna tähistasid Kehtna vabatahtlikud päästjad kaht olulist sündmust. Suurt pidu pidama ei hakatud. Selle asemel sooviti lihtsalt märk maha jätta. Nagu komandopealik Eno Hermann ilmekalt ütles, siis üks nädal, üks päev ja sada aastat tagasi said Kalbus kokku 11 meest, kes lõid Kehtna vabatahtlike päästjate seltsi. Lisaks sajandale sünnipäevale oli põhjust rõõmustada ka uue tuletõrjeauto üle. Vabatahtlikud päästjad saavad edaspidi sündmustele reageerida Vastseliinast saabunud autoga. Kuigi sõiduk on juba 17 aastat vana on ta sellegipoolest veerand sajandit uuem, kui päästekomando senine auto. Suurem sünnipäevapidu on planeeritud suvesse.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Minu nimi
15/02/2022 20:10

Palju õnne!

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused