spot_img
-1.2 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportAvis Utilitas Rapla peab järgmise kodumängu Märjamaal

Avis Utilitas Rapla peab järgmise kodumängu Märjamaal

Tavapäraselt on Avis Utilitas Rapla oma kodumängud Sadolini spordihoones Raplas. Järgmise kodumängu laupäeval, 19. veebruaril peab Rapla meeskond aga Märjamaa spordihoones. Miks on see nii?

Rapla korvpallikooli vedaja Jaak Karp selgitas, et see käik võeti ette turunduslikel eesmärkidel. “Juba siis, kui Märjamaa spordihoone avati, oli meil nendega kokkulepe, et vähemalt ühe kodumängu hooaja peale mängime Märjamaal,” rääkis Karp. “Me oleme ikkagi terve maakonna võistkond ja esindame tervet maakonda. Loomulikult loodame seeläbi leida Märjamaalt uusi fänne, kes korvpallipisikuga nakatuksid ja hakkaksid käima mänge vaatamas ka Raplas. Vahemaa ei ole ju pikk,” sõnas Karp. Kas sellest käigust võib välja lugeda, et Rapla kodusaal hakkabki püsivalt olema Märjamaal? “Ei, seda kindlasti mitte,” kinnitas Karp.

Laupäeval toimuvas Märjamaa kodumängus võõrustab Avis Utilitas Rapla külalisi Lätist, kui külla sõidab BK Ogre.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused