17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
UudisedKohila õpilasfirma juhtmevabad laadijad sai pealinna laadal tunnustuse

Kohila õpilasfirma juhtmevabad laadijad sai pealinna laadal tunnustuse

Nädalavahetusel toimus Tallinnas Rocca al Mare ja Kristiine keskustes õpilasfirmade laat. Sellest võttis kokku osa ligi 260 õpilasfirmat ja laada käive ulatus 15 500 euroni. Kohal olid ka Raplamaa õpilasfirmad, kelle seast üks pälvis tunnustuse. Kohila gümnaasiumi õpilasfirma Wood Space sai laadal EBS eripreemia. Õpilasfirma toodab puidust juhtmevabu telefonilaadijaid. Õpilasfirmasse kuuluvad Karl Kevin Kook, Sander Visser ja Gert Kevin Aamisepp.

Õpilasfirma Wood Space tooteks on juhtmevaba telefonilaadimise alus. Foto: Siim Solman
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare