12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
KultuurPatrik Sebastian Unt pälvis oma kooridega esikoha

Patrik Sebastian Unt pälvis oma kooridega esikoha

Vabariiklik segakooride võistulaulmine toimus laupäeval Tartus. Konkursist võttis osa ka Rapla segakoor August07, kuigi eriliselt vähendatud koosseisus haiguste ja karantiinide tõttu. Ettevalmistus oli samuti eriliselt komplitseeritud maailmas valitseva olukorra pärast. Oli ime, et konkurss üldse läbi viidi. August07 pälvis 3. koha preemia. Ilus hetk oli õhtusel Tartu Jaani kiriku kontserdil, kus iga koor laulis. Augustikoorile oli see võrratu võimalus olla osaline nii suurepärases keskkonnas toimuval kontserdil Tartu rahvale.

Nimetamisväärne ja selge rõõm oli kohata konkursil meie maakonnast pärit eredat koorijuhti Patrik Sebastian Unti, kes oli konkursil kahe kollektiiviga ja pälvis mõlemaga oma kategoorias 1. koha preemia, lisaks auhinnati teda parima “Tuljaku” eest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused