spot_img
-1.2 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportPeeter Pruus tegi uue klubi eest esimese võistluse

Peeter Pruus tegi uue klubi eest esimese võistluse

Hispaanias lõppenud maastikuratturite mitmepäevasõidul Mediterranean Epic (SCH) pälvis Peeter Pruus kokkuvõttes 37. koha. Tegemist oli Pruusi esimese stardiga käesoleval aastal ning ühtlasi esimese võistlusega tema uue meeskonna Buff MTB Team ridades.

Võistlus kestis kokku neli päeva. Viimasel päeval oli Pruus finišis 35. „Raske päev. Algus oli parem kui eelnevatel päevadel, vähemalt esimesed 15 minutit,“ ütles Pruus. „Suutsin esimese grupi sabas olla, aga siis läks jälle raskeks. Liikusin tõusul oma tempos ja nii läks viis meest minust veel mööda. Järgmise grupi sabas suutsin istuda kuni tehnilise laskumiseni. Kui tagant jõudis uus grupp järele, trügis minu ette sama mees, kes eelmisel laskumisel oli vahe sisse jätnud, ning seekord juhtus samamoodi. Nii jäimegi kolmekesi sõitma. Sain hea pingutuse ja nüüd tuleb veel kõiki päevi analüüsida. Uus võistlus toimub juba nädala pärast.“

Järgmisena stardib Pruus 21. veebruaril algaval mitmepäevasõidul Andalucia Bike Race.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused