7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald

12. veebruaril kell 17.55 toimus liiklusõnnetus Urge külas Tallinna-Rapla-Türi tee 27. kilomeetril, kus sõiduautole Mercedes-Benz GL 450, mida juhtis 24- aastane naine, sõitis kõrvalteelt peateele ette sõiduauto Toyota Avensis, mida juhtis 55-aastane naine. Toyota juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

12. veebruaril teatati, et 18-aastane mees lõi elumajas tuttavat 37-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

12. veebruaril teatati, et noormees ähvardas korduvalt oma lähedasi.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

 

Päästeteated

Korstnast pudenes kive

11. veebruaril kell 13.46 teatati, et Märjamaa alevis Raua tänaval pudeneb vana katlamaja korstnalt teele telliskive. Päästjad piirasid ohuala lindiga. Omaniku kohustus on tagada objektil ja selle ümbruses ohutus.

Liiklusõnnetus Valgu-Vanamõisa külas

Kell 17.03 teatati, et Märjamaa vallas Valgu-Vanamõisa külas sõitis auto kraavi ja seal olnud inimesed ei saa välja. Päästjad aitasid kraavis külili olevast autost välja naise ja lapse, kes õnneks tõsisemalt viga ei olnud saanud. Auto aidati tagasi ratastele.

Hooldekodus süttis elektrikilp

13. veebruaril kella 15.38 ajal süttis Rapla vallas Iira külas asuvas hooldekodus elektrikilp. Töötajad alustasid kohe hoolealuste evakuatsiooniga. Päästjate saabumise ajal oli elekter välja lülitunud ja põleng suuremas osas sumbunud. Neil jäi üle veenduda, et tuli kuhugi levinud ei oleks. Seejärel tuulutati ruumid. Kohale kutsuti elektrikud, kelle ülesandeks jäi kohale tellitud uue elektrikilbi paigaldamine.

Lõõrides süttinud tahm ja pigi ohustasid maja

12. veebruaril kell 14.25 teatati, et Hagudi alevikus Kooli tänaval süttis elumaja korstnas tahm ja pigi. Päästjate saabudes oli põleng äärmiselt intensiivne, leegid ulatusid korstnast välja ja korstna vahelt leviv kuumus ähvardas süüdata maja. Päästjad leidsid korstnast suure augu, mille kaudu oli süttimas vahelagi. Korsten põles päästjate valve all suures osas pigist tühjaks ja kustutati lõpuks käsikustutite abil. Ülemäärase tahma ja pigi kogunemise põhjuseks hindasid päästjad muuhulgas liiga märgade puudega kütmist. Majas olid suitsuandurid valesti paigaldatud, mis tulekahju puhkemisel oleksid olnud kasutud. Suitsuandur tuleb alati paigaldada kasutusjuhendit järgides ruumi lakke. Majaomanikul keelati vigase ja hooldamata küttesüsteemi kasutamine.

Murdunud puu

14. veebruaril kell 12.30 käisid päästjad Märjamaa vallas Sipa-Varbola mnt 14. km eemaldamas teelt murdunud puud.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare