12.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
SportSiim Viisut: Soome võitleb olümpial kulla peale

Siim Viisut: Soome võitleb olümpial kulla peale

Jäähoki on olümpiamängude üks intrigeerivamaid alasid. Poolteist nädalat keritakse pinget üles, kuni 20. veebruaril selgub finaalis olümpiavõitja. Raplamaa Sõnumid kutsus Pekingi mängude hokiturniirist rääkima Siim Viisuti, kes on Kehtnast pärit hokihuviline ning -mängija. Kellele ta ise pöialt hoiab? Millised on olnud seni kõige põnevamad mängud? Keda pakub Viisut olümpiavõitjaks?

Pekingi mängude meeste olümpiaturniiril osaleb kokku kaksteist koondist, kes olid jaotatud kolme alagruppi. Alagruppides mängisid koondised omavahel läbi ning tulemuste põhjal selgusid sõelmängude asetused. Hokiteemaline vestlus Siim Viisutiga toimus vahetult pärast alagrupiturniiri lõppu ning enne sõelmängude algust. Hokit on mees ise mänginud sellest ajast, kui ta oli kuue-seitsmeaastane ja Kehtna keskel asus täismõõtmetes hokiväljak. Üks selle eest hoolitsejaid oli tema isa Valter Viisut. Täismõõtmetes hokiväljakul mängisid lapsed oma lõbuks, aga peeti ka turniire. Armastus jäähoki vastu on jäänud Siim Viisutit saatma tänase päevani.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused