6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
UudisedHarviker OÜ saadetud buss tõi töötajate lapsed Poola–Ukraina piirilt Eestisse

Harviker OÜ saadetud buss tõi töötajate lapsed Poola–Ukraina piirilt Eestisse

Harviker OÜ saatis laupäeva, 26. veebruari pärastlõunal teele bussi, et tuua Ukrainast ära oma töötajate lapsed. Ettevõtte juhataja Siiri Tamm selgitas, et kolme Ukrainast pärit töötaja käsutusse anti ettevõtte mikrobuss, millega sõita Ukraina ja Poola piirile ning tuua lapsed sealt Eestisse.

Käik kujunes edukaks ning töötajad jõudsid koos oma lastega Eestisse tagasi esmaspäeva, 28. veebruari õhtul. Järele sõideti viiele lapsele, kes kõik piiril ka kätte saadi. Tamm ütles, et lisaks neile mahtus bussi veel inimesi, kes tahtsid Eestisse pääseda, ning ka nemad võeti peale.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare