spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
KultuurKohtumine kunstnik Kati Kerstnaga

Kohtumine kunstnik Kati Kerstnaga

Kati Kerstna isikunäitus „Aksessuaarid“ Raplamaa kaasaegse kunsti keskuses, mis tõmbab tähelepanu looduslikule mitmekesisusele ja selle kadumisele, on vahepeal täienenud ja 19. veebruaril oli põhjust seda taas vaatama minna, kuna toimus ringkäik koos kunstnikuga.
Kunstnik rääkis lähemalt näitusetööde valmimisprotsessist, tööde sisust ja valguse osast klaasis.

Kerstna sõnas, et paari nädala jooksul on olnud näitusele mitmesugust vastukaja ja see on aidanud tal laiendada enda pilti näitusest. Näiteks on klaasist käed, mis on modelleeritud arvutis 3D-na, saanud kaks kommentaari: need on nagu 3D-pusled või Ikea mööbel. Eks mõlemal on ka tõetera sees, kuna klaasitükid, millest käed koosnevad, on jooniste põhjal välja lõigatud ja käivad kokku koodide ja numbrite järgi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused