9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
KultuurÕpilased muutsid Kivirähu teksti nauditavaks etenduseks

Õpilased muutsid Kivirähu teksti nauditavaks etenduseks

Märjamaa rahvamajas sai vabariigi aastapäeva puhul näha lühietendust „President kinnas”, mille olid lavale seadnud Märjamaa gümnaasiumi 5.a klass koos õpetaja Eve Burmeistriga.

Eelmisel teisipäeval, 22. veebruaril etendunud lavastus põhines Andrus Kivirähu samanimelisel tekstil, mille Eve Burmeister enne etenduse algust publikule ka ette luges. Etenduse juhatas sisse lühike lõõtsalugu. Ja siis oli aeg noortel näitlejatel lavale astuda.

Lugu rääkis sellest, kuidas kalamees pillas jääl kala püüdes oma kauni Märjamaa mustriga kinda jääauku ja järvepõhjas sai sellest kindast kalade jaoks president, kes korraldas nende jaoks piduliku vastuvõtu, nagu vabariigi aastapäevale kohane.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused