spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportPeeter Pruus teenis Andaluusias kümnenda koha

Peeter Pruus teenis Andaluusias kümnenda koha

Maastikurattur Peeter Pruus (Buff-Megame Team) saavutas Hispaanias Andaluusias kuue päeva pikkusel maastikuratturite mitmepäevasõidul kümnenda koha. Koos meeskonnakaaslase Enrique Morcillo Vergaraga sõitnud Pruus sai viimasel etapil üheksanda koha ajaga 1:50.27.

“Alguses oli jälle raske. Peab selle kallal tööd tegema, et kohe liikuma saaks esimeste tempos. Sõidu teises pooles läks jälle paremaks. Kokkuvõttes võib rahule jääda, kuigi eks alati tahaks rohkem,” ütles Pruus. Üldarvestuses lõpetasid Pruus ja Vergara kümnendal positsioonil ajaga 15:26.16. “Jalgadesse sai väga head sõidukilomeetrid. Nüüd tuleb puhata ja seada mõtted eesootavate eesmärkide suunas,” kirjutas Pruus oma sotsiaalmeedia lehel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused