4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportRaplamaa meistrivõistlused jäähokis jäid sel talvel ära

Raplamaa meistrivõistlused jäähokis jäid sel talvel ära

Rapla maakonna meistrivõistlused jäähokis jäid sel talvel pidamata. Esialgu pidid need toimuma neljapäeval, 24. veebruaril, kuid siis lükati need nigelate ilmaolude tõttu edasi. Teine tähtaeg oli pühapäev, 27. veebruar, kuid ka siis ei saanud neid samal põhjusel pidada.

Plaani järgi oleks maakonna meister selgunud Lelle hokiväljakul. Võistlustele oli end registreerinud neli võistkonda – Kehtna Mahe, HK Saurused, RXT Team Rapla ja HK Lelle. Maakonna meistrivõistluste korraldaja Siim Viisut tõi välja, et ärajätmise põhjuseks on heitlikud ilmaolud. “Anname teada, et pühapäeva, 27. veebruari peale planeeritud Rapla maakonna meistrivõistlusi jäähokis ei toimu. Põhjuseks on heitlikud ilmastikuolud, millest tingituna pole võimalik valada jääväljakut, millel oleks võimalik normaalselt hokit mängida,” seisis tema teates.

Näitlik oli seegi, et laupäeval, 26. veebruaril tekkisid päikesepaistel väljakule juba veeloigud. Viisut avaldas lootust, et järgmised Raplamaa meistrivõistlused saab pidada 2023. aastal. “Üritame järgmisel hooajal uuesti,” ütles ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare