6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
UudisedRaplamaa Sõnumite podcast: Sõda Ukrainas

Raplamaa Sõnumite podcast: Sõda Ukrainas

Seekordses Raplamaa Sõnumite podcastis räägime sõjasündmustest Ukrainas.

Venemaa sissetungist Ukrainasse möödub seitse päeva. Linnade pärast käivad teravad lahingud ning siiamaani on Ukraina sõdurid vapralt vastu pidanud. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcastis lahkame just seda teemat. Stuudios on Kaitseliidu Rapla maleva pealik major Valjo Tooming ning Tõnis Tõnisson, Siim Solman ja Siim Jõgis Raplamaa Sõnumitest. Arutame nii praegusi sõjasündmusi Ukrainas kui nende mõju laiemalt. Saate teises pooles toome fookusesse ka sellele milline mõju on sõjal olnud Rapla maakonnale ning Kaitseliidu Rapla maleva tegevusele.

Kuula podcasti SIIT

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare