9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla napsas võõral väljakul kaaluka võidu BK Liepaja üle

Avis Utilitas Rapla napsas võõral väljakul kaaluka võidu BK Liepaja üle

Paf Eesti – Läti korvpalliliigas võõrsil BK Liepaja alistanud Avis Utilitas Rapla hoiab play-off’i kohast kinni.

Viimase veerandaja keskel pääses Rapla meeskond Ricards Vanagsi kaugviskest juhtima 61:53. Liepāja pallurid vastasid 6:0 spurdiga, 59:61.

Kaks minutit ja kaheksateist sekundit enne lõpusireeni tabas korvi alt külalismeeskonna tsenter Demajeo Wiggins, 63:59. Järgmisel rünnakul vastas Läti meeskonna keskmängija Karlis Silinš, mis jäigi selle kohtumise viimaseks korviks, 61:63.

Mõlemad meeskonnad omasid veel võimalusi sihini jõuda, kuid need luhtusid tänu mitmetele pallikaotustele ja möödavisetele.

Veel sekund enne normaalaja lõppu ei suutnud eestlased palli küljejoonelt mängu panna, tehes ründevea. Vähese mänguaja tõttu ei jõudnud ka lätlased healt positsioonilt viskele, mis võimaldas külalismeeskonnal püstipäi koduteele asuda.

Raplalased haarasid kahe ja poole minuti järel 10:2 algedu. Viie minuti möödudes olid tablool viiginumbrid 12:12. Perioodi lõpp õnnestus paremini külalistel, 25:17.

Teisel veerandajal Eesti võistkond juhtpositsiooni ei loovutanud. Poolajapausile mindi Lluis Riera hoolealuste 36:29 eduseisus.

Kolmanda veerandaja keskpaigaks võitlesid väljakuperemehed end vaid kahe punkti kaugusele, 38:40. Rapla vastas 8:0 ning hoidis ka edasi kontrolli. Otsustavale veerandajale mindi vastu eestlaste 54:45 juhtimisel.

Avis Utilitas Rapla hoiab turniiritabelis kümne võidu ja kaheteistkümne kaotusega kaheksandat kohta.

Allikas: basket.ee

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare