spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
KultuurKohila koolituskeskuse kunstikool avas sünnipäeva-aastal näituse

Kohila koolituskeskuse kunstikool avas sünnipäeva-aastal näituse

Tänavu novembris tähistab Tohisoo mõisas asuv Kohila koolituskeskus oma 30. sünnipäeva. Sel puhul toimub aasta jooksul mitu näitust ja kontserti. 7. märtsil avas koolituskeskuse kunstikool oma näituse „Tohisoo kuld” Kohila raamatukogus.

Näitus on üleval kolmes ruumis – näitusesaalis, lasteosakonnas ja fuajees, kus saab uudistada erinevates tehnikates pilte, keraamikat ja metallitööd. Koolituskeskuse direktor Inga Heamägi sõnas, et muusika- ja kunstikooli õpilaste koosolemine ja ühine näituste avamine ja kontsertide andmine on traditsioon. Nii ei puudunud ka sellelt näituse avamiselt muusikakooli õpilaste etteaste. Esinesid Otto Tobias Künnapu (viiulil, klaveril saatis õpetaja Maret Vihmann), Karl Robert Martisen (akordion) ja Mihkel Jürgenson (kannel).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused