6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportKohilast pärit jalgpallur sahistas Milano Interi võrku

Kohilast pärit jalgpallur sahistas Milano Interi võrku

Kohilast pärit Eesti noortekoondises mängiv jalgpallur Martin Vetkal esindab alates 2020. aastast AS Roma noortemeeskonda. Pühapäeval, 13. märtsil toimunud Itaalia U18 kõrgliiga mängus lõi ta värava Milano Interi U18 meeskonnale. Vetkal kuulus selles kohtumises AS Roma algkooseisu ja tegi kaasa kõik 90 mänguminutit.

Mängu 39. minutil lõi ta kohtumise avavärava ning teisel poolajal sai Roma kirja veel kaks tabamust. Roma võitis mängu 3:0. Itaalia U18 kõrgliigas hoiab 20 kohtumisega 50 punkti kogunud Roma kindlalt liidrikohta, Inter on 36 punktiga viies. Vetkali arvel on sel hooajal kokku neli tabamust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare