5.7 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
KultuurNäitus, mida peab kuulama

Näitus, mida peab kuulama

Rapla keskraamatukogu saalis on kuni märtsi lõpuni üleval MTÜ Mondo ja Eesti Muusika Kuulsuste Koja projektiga „Music & Migration Tour Estonia” loodud interaktiivne rändnäitus „Muusikalised teekonnad”, mis räägib muusikast rände kaudu.
Interaktiivne sein tutvustab kümmet muusikažanri orjade töölauludest rock’n’roll’ini ja nende arengut läbi rännakute ajas ning ruumis. Ükski neist žanritest ei oleks sündinud ilma inimeste vabatahtliku või sunnitud rändamiseta. Näituse eesmärk ongi tähelepanu pöörata asjaolule, et inimeste teekondadel on ülioluline osa inimkonna ajaloos ning see on mõjutanud ka neid eluvaldkondi, mida esmapilgul rändega ei seostata.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare