2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
KultuurRaul Rebane: Oma kodukandi üle uhke inimene muutub PR-spetsialistiks

Raul Rebane: Oma kodukandi üle uhke inimene muutub PR-spetsialistiks

Sel aastal alustanud Kohila õpitoa teisele kohtumisele Kohila gümnaasiumis oli 16. märtsil rääkima kutsutud meedia- ja kommunikatsiooniekspert Raul Rebane. Tema jutt jagunes kaheks, esimeses osas rääkis ta lähemalt Ukraina sõjast ning teises pooles meedia olulisusest kodukandi turundamisel.
Nagu Rebane sõnas, ei oleks me veel mõni aeg tagasi osanud ette kujutada, et me reaalselt elame sõjatingimustes. Tekivad küsimused, mida me maha magasime? Kust see tuli? Äkki oleks saanud seda ära hoida?
Rebane lähenes neile küsimustele infomaailma nurga alt, kuna ta ise on selle maailma varjatud poole kohta lugenud viimased 27 aastat, ajast, kui keegi ei teadnud sellest veel midagi. Pärast Pronksiööd hakati küll vaikselt aru saama, et keegi ärritab kusagil inimesi üles ja on internetilehekülgi, kus kirjutatakse mingit jama. Muretsema see veel ei pannud. Kuigi oleks pidanud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare