13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportAvis Utilitas Rapla jäi Paf Eesti-Läti korvpalliliiga play-offist välja

Avis Utilitas Rapla jäi Paf Eesti-Läti korvpalliliiga play-offist välja

Avis Utilitas Raplal haihtus lootus pääseda Paf Eesti-Läti korvpaliliiga sõelmängudele. Neljapäeval, 24. märtsil võttis Tartu Ülikool Maks & Moorits enda jaoks üliolulise võidu 83:63 BK Ventspilsi vastu ja kindlustas sellega liigatabelis kaheksanda koha.

Avis Utilitas Raplal jääb veel mängida laupäeva, 26. märtsi õhtul Tallinna Kalevi vastu, kuid sõelmängudele pääsemise osas ei oma see enam tähtsust. Tänavu kevadel ei näe Avis Utilitas Raplat Paf Eesti-Läti korvpalliliiga play-offis.

“Paf Eesti-Läti liiga play-off 2022 uks oli avatud, kuniks Tartu pani viimase nädalaga kotti VEF’i, Valmiera ja ka Ventspilsi. 

Enam ei muuda olukorda ka laupäevane Tallinna Kaleviga mäng, sest meie ja Tartu Ülikool Maks & Mooritsa omavaheline mängude seis sai otsustavaks,” edastas Avis Utilitas Rapla oma teates.

Küll aga hakatakse peale laupäevast mängu Tallinna Kalevi vastu end valmis seadma Paf Eesti meistriliiga play-off mängudeks. “Meile jääb väike puhveraeg, et oma kõige kuumemad viskekäed töökorda vuntsida ning siis hoidke alt Eesti Meistriliga play-offid,

” edastas klubi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare