spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedPodcast: Sõjapõgenikud Raplas ja sõda Ukrainas

Podcast: Sõjapõgenikud Raplas ja sõda Ukrainas

Sõjapõgenikud Raplas ja jätkuv sõda Ukrainas – nendel teemadel on juttu Raplamaa Sõnumite 25. märtsil ilmunud podcastis.

Kui palju põgenikke on siiamaani Raplasse jõudnud? Kuhu nad elama paigutatakse? Miks on Venemaa sissetung Ukrainasse takerdunud ning kuhu see konflikt edasi viib? Nendel teemadel vestlevad Rapla abivallavanem Rain Terras, Raplamaa Sõnumite peatoimetaja Tõnis Tõnisson, fotograaf Siim Solman ja ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiina Meri
04/04/2022 19:30

Kui 16.10.2018.a. meie isiklikku korterisse tungiti tollaste terrorametnike poolt, siis see oli neil riigipöörde kavandamine. Nad arvasid, et ükski seadus ei kehti enam. Meie peretütar, Marili Meri, pole nad siiani oma Ida-Virumaa sõjavangide koju toonud. Meile ei anta mingitki teavet ega pole ka teda näha saanud. Psüühiliste erivajadustega inimene elab oma kodus oma vanemate juures olema. Omavalitsusel pole õigustust oma genotsiidlikuks tegevuseks. Lojaalsus on põhiline psüühiline erivajadus, Meri perekonnas ja sellise asja eest teise maakonda ei küüditatud. Pikaaegne piinamine teeb asja veelgi külmemaks. Eesti õigusabi ümber tõlgendamine ametnike laimu järgi on siiani lahendamata. Perekond pole süüdlane terroristide kallaletungid, me oleme… Loe edasi »

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused