spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedKehtna vald algatas detailplaneeringu Järvakandi raudteejaama rajamiseks

Kehtna vald algatas detailplaneeringu Järvakandi raudteejaama rajamiseks

Kehtna vallavolikogu kiitis kolmapäeval, 23. märtsil heaks detailplaneeringu algatamise, et rajada Järvakanti raudteejaam. Tegemist on Rail Balticu trassil paikneva kohaliku peatusega, mis rajatakse Järvakandi aleviku ja Selja küla piirile.

Alevi keskusest jääb see ala lääne poole ning asub Nõlva tänava lõpus. Lähimad elumajad asuvad sealt 200 meetri kaugusel. Ehitama seda siiski veel lähiajal ei hakata. Kehtna valla ehitusspetsialist Hans-Jürgen Schumann ütles, et kõigepealt võtavad planeerimine ja projekteerimine aega kaks aastat ning ehitamisest saab hakata rääkima alles pärast seda.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused