11.6 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
24. märtsil sai politsei teate, et Kehtna alevikus varastati ajavahemikul 23. märtsi õhtu kuni 24. märtsi hommik bensiinijaama kinnistult vaskkaablit. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 300 eurot.
26. märtsil teatati, et 61-aastane mees lõi õues tuttavat 32-aastast meest, kes sai viga.

Kohila vald
23. märtsil alustati menetlust selles, et 15. märtsil varastati Aespa külas aiamaja juurde pargitud sõiduautost Opel esialgsetel andmetel käekott, milles olid dokumendid, võtmed ja 300 eurot sularaha.

Märjamaa vald
25. märtsil alustati menetlust selles, et 10. märtsil varastasid kaks meest Märjamaa alevis poest erinevaid tööriistu. Esialgsetel andmetel tekitati vargusega kahju ligi 712 eurot.

Rapla vald
25. märtsil kella 18.11 ajal juhtus liiklusõnnetus Raikküla-Päärdu tee ja Koikse-Purku tee ristmikul, kus 57-aastane mees sõitis sõiduautoga Kia Carnival ette peateel liikunud sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 37-aastane mees, ja toimus kokkupõrge. Kias viibinud kaasreisija, 14-aastane poiss, toimetati Tallinna Lastehaiglasse ning Škoda kaasreisija, 42-aastane naine, toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Teele kukkunud puud
26. märtsil oli päästjate 20 väljakutset Raplamaal seotud tormituulte kahjudest tingitud ohtude likvideerimisega, mida enamuses põhjustasid teedele või elektriliinidele kukkunud puud.
28. märtsil kell 15.44 käisid päästjad Märjamaa vallas Põlli külas eemaldamas teelt murdunud puud.

Tuli hävitas suure osa kahepereelamust
27. märtsil kell 8.03 teatati, et Lelle alevikus Sputniku tänaval põleb elumaja. Päästjate saabudes oli kahepereelamuna kasutusel oleva maja katus lausleekides. Tulekahjus hävis katus ning poole maja ulatuses vahelaed. Majas olnud mees oli ise välja pääsenud ja pärast kiirabi kontrolli viidi ta varjule Kehtna kooli ühiselamusse. Tulekahju täpsem tekkepõhjus on selgitamisel, esialgsetel andmetel süttis tulekahju täitmisballoonist välgumihkli täitmisel. Päeval käisid päästjad kustutamas vaheseinas uuesti suitsema hakanud saepuru.

Lõkkest läks põlema vana laut
27. märtsil kella 19.40 ajal põles Rapla vallas Lipstu külas vana laut, mille läheduses põletati lõketes vanu laudu. Tulekahju kustutati kell 21.30. Päästjad juhtisid tähelepanu, et lõkete juures puudusid esmased kustutusvahendid.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised