spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportSuur intervjuu! Jaak Karp: Hooaja tahame lõpetada medalitega

Suur intervjuu! Jaak Karp: Hooaja tahame lõpetada medalitega

Avis Utilitas Rapla lõpetas Paf Eesti-Läti korvpalliliiga 2021/22 hooaja üheksandal kohal. See tähendas, et play-off ‘i kohast võis suu puhtaks pühkida.

Põhiturniiri viimases kohtumises alistati laupäeva, 26. märtsi õhtul küll Tallinna Kalev 78:64, kuid sellest võidust palju enam ei olenenud. Kaheksandaks tõusta ei olnud enam võimalik, sest omavahelises kohtumises Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vastu oli ühekorviline eelis tartlastel. Aga see ei tähenda, et terve hooaeg läbi oleks. Eesti meistrivõistlustel lähevad mängud edasi ning ees ootavad veel ka otsustavad play-off ‘i kohtumised, mis on iga kevade tippsündmus Raplas. Nendeni on veel veidi aega. Enne seda tuleb mängida põhiturniiri viimased viis mängu. Praegu on Eesti meistrivõistlustel hingetõmbepaus. Mängud lähevad edasi reedel, 8. aprillil.

Raplamaa Sõnumid tegi intervjuu Avis Utilitas Rapla mänedžeri Jaak Karbiga, et rääkida lõppenud Paf Eesti-Läti liiga põhiturniirist ning probleemidest, mis sellega kaasnesid. Hooaja alguses oli raskusi meeskonna komplekteerimisega, sellele järgnesid mängijate vigastused ning tagatipuks kaotati mitu mängu, kus oli turvaline eduseis juba välja teenitud.

Aga tagasivaatest leiab ka positiivseid hetki – TalTech/Optibeti vastu ühe veerandajaga visatud 40 punkti, viimase sekundi võit BC Kalev/Cramo üle ning täkkesse läinud valik Jaron Martini toomisel Raplasse.

Küsimustele vastab Jaak Karp.

Avis Utilitas Rapla lõpetas Paf Eesti-Läti liiga põhiturniiri üheksanda kohaga. Kui suur pettumus see oli, et meeskond playoff‘i ei pääsenud?

Tuleb tunnistada, et pettumus on suur. Playoff’i jõudmine oli meie miinimumeesmärk. See oli ikkagi põhimõtteline küsimus. Aga sinna mittejõudmist on kergem aktsepteerida seetõttu, et me ise teame kõige paremini, milline on hooaeg siiamaani olnud. Meil on sisuliselt terve hooaja olnud puudu üks põhimängija, kes on saanud meeskonnale anda ainult neli mängu. Pean silmas Arnolds Helmanist. Samuti on rivist väljas meie mängujuht Jaron Martin, kes on terve liiga peale üks parimaid mängujuhte üldse. Lisaks tuletan meelde, et Martin Paasoja tegi oma esimese mängu pärast aastapikkust vigastuse ravimist alles detsembris. Kõik andsid endast parima, aga nende põhjuste vastu, miks me ei ole saanud mängida täiskoosseisus, lihtsalt ei saa.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused