2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
SportAndres Liiv ja Kristin Vaha võitsid Itaalias tantsuturniiri

Andres Liiv ja Kristin Vaha võitsid Itaalias tantsuturniiri

Alari Liiv

24.-27. märtsini oli Itaalias Pieve di Centos maailma üks suuremaid tantsuturniire The Star Championship, kus nelja päeva peale kokku osales üle 1400 tantsupaari. DanceSport Heritage sarja kuuluval võistlusel osales ka kaks tantsupaari Tantsukool Mustangist.
Reedel kuulutati professionaalide standardtantsudes võitjateks Andres Liiv ja Kristin Vaha, kes võitsid kõik viis tantsu. Pühapäeval korraldati turniiril ka maailmameistrivõistlused õpikufiguurides, kus vanusegrupis lapsed 2 (10-11-aastased) astus üles Mustangi tantsupaar Albert Altmets ja Rosanna Aru. Standardtantsudes saavutati suurepärane 3. koht ning Ladina-Ameerika tantsudes 4. koht.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused