10.5 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
30. märtsil teatati, et 67-aastane mees sisenes omaniku tahte vastaselt eluhoonesse ja haaras seal 18-aastasel noormehel käest, kes tundis valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.
3. aprillil teatati, et 71-aastane mees lõi elumajas enda pereliiget, 44-aastast naist, kes sai viga.

Rapla vald
2. aprillil teatati, et 19-aastane mees tõukas avalikus kohas pikali enda elukaaslase, 18-aastase naise, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
4. aprillil alustati menetlust selles, et võõras mees alustas selle aasta veebruaris 68-aastase naisega sotsiaalmeedias suhtlust ning lõi naisele ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest, misjärel kandis naine mitmel korral raha võõrale arvele, esialgsetel andmetel kogusummas 2000 eurot. Üle kantud raha ei ole kannatanule tagastatud.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Ohtlikud lõkked
1. aprillil kell 12.38 käisid päästjad Eidaperes Tallinna mnt kustutamas kuuride kõrvale tehtud lehelõkkeid. Päästjad noomisid lõkkepõletajat. Hoonetele ei tohi teha tuld lähemal kui 8 meetrit, kuid lähtuvalt lõkke suurusest või tuule suunast peab vahemaa olema veelgi suurem.
Kell 17.10 käisid päästjad Kehtna vallas Kaerapere külas kustutamas metsa turbapinnasele ja kulule tehtud lõket. Lõkketegijale peeti loeng ohutu lõkkekoha valimise kohta. Lõkkease ja selle ümbrus tuleb alati kulust ja põlevmaterjalidest puhastada. Turbale lõket teha ei tohi. Samuti on keelatud lõkke süütamine tuulise ilmaga.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised