0.5 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald

11. aprillil teatati, et keskealine mees lõi korteris enda elukaaslast, keskealist naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kohila vald

5. aprillil teatati, et 44-aastane mees lõi elumajas enda pereliiget, 72-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 44-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Märjamaa vald
5. aprillil alustati menetlusi selles, et Orgita külas tankis veoauto 20. märtsil tanklast kütust ligi 1089 euro eest ning lahkus kütuse eest maksmata, sama veoauto tankis samast tanklast kütust ka 21. märtsil ligi 403 euro eest ning lahkus samuti kütuse eest maksmata.

8. aprillil alustati menetlust selles, et esialgsetel andmetel kasutas 47-aastane naine 4. aprillil ilma 66-aastase mehe nõusolekuta tema sõiduautot Ford. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
6. aprillil teatati, et Raplas lõi 38-aastane mees elumajas enda pereliiget, 64-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 38-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Murdunud puud

5. aprillil kell 13.05 eemaldasid päästjad Märjamaa vallas Vana-Vigala külas kergliiklusteelt liiklust takistava murdunud puuladva.

5. aprillil kell 13.15 käisid päästjad Märjamaa vallas Luiste külas eemaldamas teelt murdunud ja liikluse sulgenud männipuud.

Varikatuse vahel põles

9. aprillil kell 9.07 anti häirekeskusele teada, et Märjamaa vallas Orgita külas oli süttinud varikatuse paneelide vahel pehme papp. Päästjad kustutasid põlengu paneelide vahel kell 9.23.

Kulupõleng Järvakandis

11. aprillil kell 15.54 käisid päästjad kulupõlengut kustutamas Kehtna vallas Järvakandi alevis Nõlva tänaval, kus kokku põles umbkaudu 40 ruutmeetrit pinnast. Kuigi inimesed askeldasid aias ja püüdsid ise tulele piiri panna, see neil ei õnnestunud. Päästjad viisid läbi nõustamise, et selline olukord enam ei korduks.

Küünlad põlesid tühjas korteris’

12. aprillil kell 00.58 helistas murelik naaber häirekeskusele, et anda teada aknalaual põlevatest küünaldest Märjamaa alevis Pargi tänaval. Naabri helistamisele korteri omanik ei reageerinud ning selgus, et ei viibi ise koduski. Päästjatel ja politseipatrullil ei jäänud olukorda hinnates muud üle, kui anda seaduslik korraldus koju naasmiseks. 10 minutit hiljem tuligi omanik ning päästjad kustutasid küünlad, mis oleks võinud põhjustada tõsise tulekahju ja seada ohtu naabrite elu ning vara.

Allikas: Lääne päästekeskus

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare