11.6 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Päästeteated – 18. aprill

Raplamaa

Laupäeval, 16. aprillil kell 13:41 teatati, et Märjamaa vallas Loodna külas põleb vana küün, kus hoitakse põllutööriistu, puulõhkumise masinat ja küttepuid. Päästjad kustutasid tulekahju kell 14:31. Esialgsetel andmetel süttis põleng hooletusest ketaslõikuriga metalli lõikamisel, millest lennanud sädemed süütasid kulu, kust tuli omakorda hoonele levis. Tööd teinud mees püüdis tulekahju ise kustutada, kuid sellest süttisid püksid, millest mees sai kergeid põletushaavu. Kannatanule anti esmaabi kohapeal. Päästjad juhivad tähelepanu, et tuletööde tegemisel peab hoolikalt järgima ohutusnõudeid. Kuivanud kulu läheduses on seda laadi tööde tegemine riskantne ja ohutusnõuded tuleb hoolikalt läbi kaaluda.

Pühapäeval, 17. aprillil kella 17:08 ajal süttis Märjamaa vald Ohukotsu külas hooletust lõkkepõletamisest kulu, mida elanikud kastmisvoolikute ja ämbritega kustutama asusid. Päästjad tagasid tuleohutuse lõplikult. Päästjad juhivad tähelepanu, et lõkkepõletaja ülesanne on tagada, et põleng ümbrusele ei leviks. Selleks tuleb lõkkeümbrus kuivanud taimestikust puhastada ning lõket kustutusvahenditega valvata.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised