-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
KultuurMärjamaa rahvamajas kõlas laste laul

Märjamaa rahvamajas kõlas laste laul

Piret Linnamägi

Maakonnas on taas käima lükatud laulukarusell. Märjamaa rahvamajas selgitati 7. aprillil välja parimad laululapsed, kes eelmisel kolmapäeval end Raplas laulukaruselli eelvoorus teistega proovile panid.

Rahvamaja saal oli rahvast täis ning žürii, kuhu kuulusid Märjamaa muusika- ja kunstikooli direktor Maiu Linnamägi, Pärnu muusikakooli õppealajuhataja, muusik, koorijuht ja lauluvõistluse „Sügisulg” korraldaja Elo Keskküla, Järvakandi kooli direktor ja muusikapedagoog Aet-Triin Vasnu, Haimre rahvamaja juhataja ja koorilaulja Kadri Vokk ning harrastuslaulja ja mitme seenior lauluvõistluste laureaat Aavo Lumi, valmis laste lauluoskust kuulama.

Võisteldi kuues vanuserühmas ning neljatunnise kontserdi jooksul astus üles 52. Lisaks parimate selgitamisele andis žürii välja anti ka mõned eripreemiad. Üksmeelselt tõdeti, et head meelt tegi laste lauluoskus ning eestikeelsete laulude valik. Ainsana astus oma instrumendi, lõõtspilliga üles Vana-Vigala koolipois Martin Kaljas ja teenis marulise aplausi. Tema oli ka oma vanuseklassi parim.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare