13.3 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
12. aprillil alustati menetlust selles, et Aespa alevikus on täpselt tuvastamata ajal sisenetud suvilasse, kust varastati akutrell, kaks vaipa ja muid asju. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 600 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lõkkes põletati ehitusjäätmeid
12. aprillil kell 14.41 sõitsid Lokuta vabatahtlikud päästjad Kehtna valda Hiie külla kustutama lõket, milles põletati ehitusjäätmeid. Päästeamet tuletab meelde, et lõkkes tohib põletada vaid pappi, paberit ja immutamata puitu.

Ketaslõikuriga töötamisest süttis küün
16. aprillil kell 13.41 teatati, et Märjamaa vallas Loodna külas põleb vana küün, kus hoitakse põllutööriistu, puulõhkumise masinat ja küttepuid. Päästjad kustutasid tulekahju kell 14.31. Esialgsetel andmetel süttis põleng hooletusest ketaslõikuriga metalli lõikamisel, millest lennanud sädemed süütasid kulu, kust tuli omakorda hoonele levis. Tööd teinud mees püüdis tulekahju ise kustutada, kuid sellest süttisid püksid, millest mees sai kergeid põletushaavu. Kannatanule anti esmaabi kohapeal. Päästjad juhivad tähelepanu, et tuletööde tegemisel peab hoolikalt järgima ohutusnõudeid. Kuivanud kulu läheduses on seda laadi tööde tegemine riskantne ja ohutusnõuded tuleb hoolikalt läbi kaaluda.

Lõkkest süttis kulu
17. aprillil kella 17.08 ajal süttis Märjamaa valla Ohukotsu külas hooletust lõkkepõletamisest kulu, mida elanikud kastmisvoolikute ja ämbritega kustutama asusid. Päästjad tagasid tuleohutuse lõplikult. Päästjad juhivad tähelepanu, et lõkkepõletaja ülesanne on tagada, et põleng ümbrusele ei leviks. Selleks tuleb lõkkeümbrus kuivanud taimestikust puhastada ning lõket kustutusvahenditega valvata.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised