11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Saku II liiga pronks!

Merilin Põldoja

Rapla Korvpallikooli konarlikult alanud Saku II liiga hooaeg sai möödunud nädalal Saku valla spordikeskuses ilusa lõpu, kui finaalturniiril teeniti kaela pronksmedalid.

Neljapäevases ülipõnevaks kujunenud poolfinaalis kohtusime hiljem finaalturniiri võitjaks tulnud KK Viimsiga. Meie kahjuks vigastas esimese veerandi lõpus võistkonna liider Marek Ruut jalga ning pidi seega koos finaalturniirist reeglite tõttu kõrvale jäänud Markus Ruubeliga mängu pingilt edasi jälgima. Vaatamata kahe olulise lüli puudumisele osutas meeskond kõva vastupanu, kuid 11-mängulise võiduseeria järel tuli vastu võtta kaotus 74:79.

Reedeses pronksimängus läksime vastamisi Keila Korvpallikool II-ga. Olime selles mängus favoriidi rollis ning võitsime mängu kindlalt 89:43. Rapla Korvpallikooli kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti finaalturniiril Kardo Kilk.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised