-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportSelgusid Rapla maakonna meistrid sulgpallis

Selgusid Rapla maakonna meistrid sulgpallis

Möödunud pühapäeval, 17. aprillil jõudsid lõpule tänavused Rapla maakonna meistrivõistlused sulgpallis. Viimasena selgitati meistrid üksikmängus ning need võistlused toimusid Sadolini spordihoones. Võib-olla kõige märgilisem tulemus oli see, et naiste üksikmängus võtsid poodiumi üle noormängijad ning jätsid vanemad tegijad esikolmikust välja.

Naiste üksikmängus tuli 2022. aasta Raplamaa meistriks Evaliisa Poola, kellele järgnes Janete Tiits teise ja Eliis Nurmsoo kolmandana.

Kui 2021. aastal peeti Rapla maakonna meistrivõistlusi novembris, siis tänavu selgusid parimad märtsis ja aprillis. Võistlusi korraldanud sulgpalliklubi Valge Hani juhatuse esimees Kairo Kadarpik selgitas, et meistrivõistluste pidamine toimubki tavaliselt kevadisel ajal. Eelmisel aastal tuli need lükata sügisesse Covid-19 levikust tulenenud piirangute tõttu. Nii nagu mujal Eestis, on ka Rapla maakonnas kujunenud tavapäraseks, et sulgpalli paarismängus on osalejaid rohkem kui üksikmängus. Kadarpik selgitas, et kuna sulgpall on füüsiliselt nõudlik mäng, eelistatatakse mängida pigem paarismängu, kus saab pingutust paarilisega jagada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare