3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla võitis kodusaalis Tartut ja säilitas võimaluse lõpetada põhiturniir viiendana

Avis Utilitas Rapla võitis kodusaalis Tartut ja säilitas võimaluse lõpetada põhiturniir viiendana

Avis Utilitas Rapla meeskond pakkus kodupublikule põneva korvpalliõhtu, kui nad alistasid oma Paf Korvpalli Meistriliiga põhiturniiri viimases mängus Tartu Ülikool Maks & Mooritsa 77:76.

Tasavägises mängus olid võiduvõimalused päris viimaste sekunditeni õhus ka kaheksakesi mänginud ja enamiku kohtumisest juhtinud Tartul, kuid Rapla suutis kodupubliku ees lõpuhetkede ponnistustega võidu ära vormistada.

Demajeo Willie Wiggins oli võitjate resultatiivseim 26 punkti ja 16 lauapalliga. Arnold Helmanis lisas 18 ja Martin Paasoja 11 silma. Tartlaste poolelt olid suurimad skoorijad Emmanuel Wembi ja Hendrik Eelmäe 13 ning Robin Kivi ja Patrik Saal võrdselt 12 punktiga.

14 võitu ja 19 kaotust kogunud Raplal on võimalik püüda veel põhiturniiri viiendat kohta, kuid see pole enam nende endi kätes. Selleks peab Tartu pühapäeval kodusaalis kaotama KK Viimsi/Sportlandi meeskonnale. Tartul on enne põhihooaja viimast kohtumist kirjas 14 võitu ja 18 kaotust.

Viies meeskond läheb veerandfinaalis kokku Pärnuga, kuuenda asetusega meeskonda ootab Viimsi.

Paf Korvpalli Meistriliigas on mängida jäänud veel kaks kohtumist: nagu juba mainitud, siis Tartu võõrustab pühapäeval KK Viimsi/Sportlandi, Tallinna Kalev sõidab külla Pärnu Sadamale.

Playoff mängudega tehakse algust järgmise nädala teisipäeval, kui veerandfinaaliseeria esimes mängus lähevad vastamisi TalTech/Optibet ja Tallinna Kalev. Veerandfinaalid, poolfinaalid, finaalseeria ja pronksiseeria mängitakse 3 võiduni.

Allikas: basket.ee

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare