6.1 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
GaleriiGALERII: 25. Rapla Jüriöö jooks

GALERII: 25. Rapla Jüriöö jooks

Neljapäeval, 21. aprillil toimus järjekorras 25. Rapla jüriööjooks. Teekond viis jooksjad Rapla Kesklinna kooli staadionilt Rapla Vesrioosi kooli staadionile. Esikoha teenis Rapla jooksuklubi, kes püstitas ühtlasi ka rajarekordi. Nende võiduaeg oli 8 minutit ja 24 sekundit ning nii kiiresti pole varasematel aastatel ükski võistkond seda distantsi läbinud.

Jüriööjooksu rada oli jaotatud kümneks vahetuseks. Igas võistkonnas oli kümme jooksjat, kellest viis olid mehed ja viis naised. Esimesena hakkasid Kesklinna kooli staadionilt tulema naised ning seejärel vaheldusid meeste ning naiste vahetused kordamööda. Viimases vahetuses tõid võistkonna finišisse mehed.

Üldarvestuses teenis teise koha Rapla Gümnaasiumi klass T2, kelle aeg oli täpselt 9 minutit. Kolmandaks tuli sama kooli klass S2 ajaga 9:07. Kokku osales tänavusel jüriöö jooksul 540 jooksjat ehk 54 võistkonda. Nende seas oli 8 asutust ehk täiskasvanute võistkonda. Ülejäänud võistkonnad moodustasid Rapla Gümnaasiumi, Kesklinna kooli ja Vesiroosi kooli õpilased. Osalejate arv oli lähedane rekordaastale, kui samast võistlusest võttis osa 58 võistkonda.

Rapla jüriööjooksu tulemused:

Rapla jooksuklubi, 8:24
Rapla Gümnaasium T2, 9:00
Rapla Gümnaasium S2, 9:07
Rapla korvpallikool, 9:20
Rapla Vesiroosi kool 9A, 9:27
Rapla Gümnaasium P3, 9:33

« kohta 2 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare