2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
UudisedRS Podcast: Avis Utilitas Rapla senine hooaeg - vestlus Sven Kaldrega

RS Podcast: Avis Utilitas Rapla senine hooaeg – vestlus Sven Kaldrega

Avis Utilitas Rapla lõpetas neljapäeval, 21. aprillil mängud Paf Korvpalli Meistriliiga põhiturniiril. Ees ootab veerandfinaalseeria. Et rääkida nii senisest hooajast kui heita pilk eesolevale seeriale, kutsusime Raplamaa Sõnumite toimetusse Avis Utilitas Rapla kauaaegse mängija Sven Kaldre. Kui suurt play-off elevust ta kogenud mängijana veel tunneb? Mis on olnud senise hooaja kõige meeldejäävamad hetked? Nendest ja paljudest teistest teemadest räägivad Sven Kaldrega ajakirjanik Siim Jõgis ja fotograaf Siim Solman.

Kuula Raplamaa Sõnumite podcasti SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused