14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportKohila spordikompleksi asub juhtima Artur Ojasalu

Kohila spordikompleksi asub juhtima Artur Ojasalu

Kohila spordielu korraldamises on toimunud muudatusi. Senine Kohila spordikompleksi juhataja Aavo Kergand pani ameti maha. Tema mantlipärijaks saab Artur Ojasalu, kes on siiamaani olnud Kehtna vallavalitsuses spordi- ja noorsootööspetsialist.
Ojasalu ülesanded Kohilas saavad olema avaramad kui ainult spordikompleksi juhatamine. Tema ametinimetuseks saab Kohila spordijuht, mis hõlmab laiemalt ka valla spordielu kujundamist.
Aavo Kergandi viimane tööpäev spordikompleksi juhatajana oli esmaspäeval, 25. aprillil. Selle juurde käis nii pidulik kohvijoomine kui ka tordisöömine ning käepigistused Kohila valla juhtidelt ja maakonna spordiinimestelt. Kergand töötas sellel ametikohal kokku 18 aastat – sellest ajast saati, kui kompleks avati. Kergand meenutas, et toona oli juhataja ametikohale tihe konkurss. Vallamajja laekus tervelt kaheksateist avaldust. “Mäletan, et läksin välja jooksma ja võtsin avalduse kaasa. Vallavalitsuses ütlesin ka, et sellisele ametikohale kandideerides tulebki kohale tulla sportlikult,” meenutas Kergand.
Meeldejäävaid hetki nendest kaheksateistkümnest aastast on kindlasti palju. Nende seas mainis ta näiteks kergejõustiku Kuldliiga etappe. Just Kergand oli see, kes lükkas käima Kohila pikamaajooksude sarja, mis kestab tänase päevani. Ta ütles, et on nende aastate jooksul korraldanud Kohilas ligikaudu 200 võistlust. Nüüd tal enam otsest sidet spordikompleksiga ei ole. Möödunud sügisel 70-aastaseks saanud Kergand ütles, et loomulikult on ta valmis aitama, kui mingeid küsimusi tekib, aga mingit ametlikku rolli tal spordikompleksi juures ei jää.
Konkursi uuele ametikohale ehk Kohila spordijuhi kohale võitis Artur Ojasalu. Tema esimene tööpäev uues ametis oli teisipäev, 26. aprill. Lisaks spordikompleksi juhtimisele vastutab Ojasalu laiemalt ka Kohila spordielu edendamise ning ühtlasi ka tervisedenduse eest. “Kuna ametikoht on uus, võib siin veel ette tulla ülesannete paikaloksumist,” sõnas Ojasalu. Tema kabinet on spordikompleksi ruumides, kuid tema tööülesanded hõlmavad kindlasti laiemat ala kui ainult staadioni lähiümbrus ja kompleks ise.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare