16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
KultuurLastekooride festival hoiab üleval koorimuusika traditsioone

Lastekooride festival hoiab üleval koorimuusika traditsioone

Mitu aastat on koroona tõttu ära jäänud XIII Raplamaa lastekooride festival, mis nüüd lõpuks 21. aprillil teoks sai. Selle korraldas Rapla Vesiroosi kool eesotsas muusikaõpetaja Monica Blokiga.

Rapla kultuurikeskusesse kogunes ligikaudu 200 last kaheksast maakonna koorist. Festivalil osalesid Kohila gümnaasiumi lastekoor, Rapla laulustuudio, Järvakandi lastekoor, Märjamaa lastekoor, Vesiroosi lastekoor, Kohila mõisakooli lastekoor, Riinimanda lastekoor ja Kehtna lastekoor Kraaks. Suurema osa päevast moodustasid lauljatele suunatud töötoad ja päeva lõpetas viie koori kontsert. Ürituse eesmärk on Raplamaa laulu- ja tantsupeoks harjutamine ning koorimuusika traditsioonide hoidmine ja väärtustamine.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused